Estetické možnosti pre oblasť dekoltu

 

Úvod

Dekolt – oblasť tela, ktorá je symbolom ženskej krásy a vitality. Často náchylná na prejavy starnutia a nedokonalosti, akými sú napr. vrásky, či pigmentové škvrny. V tomto článku vám priblížime metódy, ktorými vieme vášmu dekoltu pomôcť a oživiť jeho krásu.


 

Čo si zvoliť?

1. Masážne ošetrenia

Masáže pre dekolt nie len uvoľňujú napätie a zlepšujú krvný obeh, ale tiež poskytujú omladzujúci a spevňujúci efekt. Naše odborné terapeutky používajú rôzne špeciálne techniky a pomôcky pre najlepšie výsledky.


 

2. Kozmetické kúry

Šité na mieru okrem iného aj pre oblasť dekoltu, mnohé procedúry u našich kozmetičiek obsahujú vysoko účinné látky a vitamíny, ktoré hydratujú, revitalizujú a podporujú produkciu kolagénu. Vďaka tomu podporujeme zdravý vzhľad a štruktúru nášho dekoltu.


 

3. Mezoterapia

Injekčná mezoterapia je ošetrenie, pri ktorom aplikujeme do konkrétnych vrstiev pleti koncentrovanú zmes účinných látok. Táto procedúra posilňuje elasticitu pleti a pomáha vyhladiť drobné vrásky a linky dekoltu.


 

4. IPL (Intenzívne pulzné svetlo)

Táto terapia „svetlom“ je efektívny spôsob pri redukcii pigmentácie, červených škvŕn a iných drobných prejavov. Náš dekolt sa tak stane jednotnejším a žiarivejším.


 

5. Rádiofrekvencia

Rejuvenizácia rádiofrekvenciou stimuluje tvorbu kolagénu, čím vedie k zlepšeniu pevnosti a pružnosti pleti a celkovo dosiahne mladší a žiarivejší dekolt. Jedná sa pri tom o ošetrenie, ktoré je úplne neinvazívne a nežiada si žiadnu rekonvalescenciu.


 

6. Dermapen

Dermapen je prístroj, ktorý používa techniku mikroihličkovania. Tento postup je skvelý pre omladenie pleti dekoltu, nakoľko ním jemne poškodzujeme pleť a následne navodzujeme prirodzený proces hojenia a regenerácie kože.


 

7. Profhilo

Jedinečné zloženie výplňového materiálu Profhilo poskytuje pleti intenzívnu hydratáciu, čo sa odzrkadlí zdravším, mladším a pevnejším vzhľadom dekoltu.


 

8. Laserový resurfaceing

Špeciálne laserové ošetrenie, ktorým intenzívne pomáhame odstrániť vrásky, jemné línie a zlepšujeme celkovú textúru pleti aj v oblasti dekoltu.


 

9. Ulthera

Ultrazvukový lifting využíva presne zacielené ultrazvukové vlny k napnutiu kože dekoltu, čo vedie k efektu prirodzeného vydvihnutia a celkovo mladšiemu výzoru.


 

Vždy sa snažíme vybrať ošetrenia, ktoré sa vzájomne dopĺňajú, a tak zaistiť optimálne výsledky. Príďte k nám a doprajte svojmu dekoltu takú starostlivosť, akú si zaslúži!






Maria Brozmanova