LumiEyes - MLADŠIE OČI NA POČKANIE

Je to ošetrenie určené na prevenciu a korekciu prejavov starnutia očného okolia. Jeho zloženie je založené na báze Polynukleotidu (PDRN), čo je na trhu výplňových materiálov originálne.
Práve vďaka svojmu zloženiu aplikácia LumiEyes výrazne podporuje syntézu kolagénu a elastínu, čím dosiahneme výsledný efekt mladších, hydratovanejších a žiarivejších očí.
Ošetrením vieme riešiť hneď niekoľko chybičiek krásy, akými sú kruhy a vačky pod očami, ochabnutá pokožka a vrásky očného okolia.


Pomocou jemných vpichov materiál vnášame pod obe oči, dokopy štandardne na jedno sedenie 1ml. Materiál sa ľahko absorbuje pokožkou a prvotný efekt môžeme sledovať takmer okamžite. Pre dlhotrvajúci a maximálny výsledok odporúčame 2-3 sedenia.

LumiEyes aplikujeme po nanesení znecitlivujúceho krému, takže samotné ošetrenie prebieha bezbolestne. Nezanecháva po sebe žiadne viditeľné následky, ako opúchy, či začervenanie. Absolvovať ho teda môžete bezohľadu na Vaše ďalšie plány, navyše celý proces trvá menej ako 30 minút!


Dohodnite si termín tu.

Maria Brozmanova